Kategorier

Arkiv

Susanne

Hei! 

Plutselig satt man her da, skrivende på en blogg man opprettet noen måneder tilbake. Jeg har lenge fundert på om jeg skal begynne å blogge eller ikke. Lysten har vært der så til de grader, lysten etter å dele mer enn bare noen bilder på instagram i ny og ned. Jeg vil lære meg å bruke kreativiteten min til noe positivt. 

Jeg burde nok starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Susanne, og jeg er 20 år. Jeg er født og oppvokst i Sarpsborg, men nå befinner jeg meg i Vestfold. Det siste året har jeg rukket så mye forskjellig at jeg burde fått et klapp på skulderen. Jeg har flyttet to ganger, bodd i hovedstaden, flyttet enda en gang, fått meg kjæreste, blitt samboer, gått på skole og begynt som lærling. Haha, helt utrolig😄

I januar 2016 flyttet jeg til Oslo. Jeg bodde i en leilighet på Majorstuen og trivdes forsåvidt godt med det. Jeg var klar for et kult år i Oslo som singel og med flere av venninnene mine som også endte opp med å flytte etter, men det varte ikke spesielt lenge. Allerede i slutten av mars møtte jeg min nåværende kjæreste. Han er fra Tønsberg, og vi hadde et avstandsforhold i nesten et år før vi bestemte oss for å bli samboere nå i januar! Det var mye pendling det. I august begynte jeg på frisørskolen, og jeg stortrivdes med det. Jeg ville da selvfølgelig få meg en lærlingplass i Tønsberg, og det er der jeg er havnet nå. Jeg kapret meg en lærlingplass på en av de salongene jeg aller helst ville jobbe, så det er jeg veldig glad for. Jeg trives godt med mine nye kollegèr rundt meg. Jeg har jobbet i Kicks i to år, så det å ta farvel der var utrolig kjipt, jeg har trivdes så godt. Det er vel en drømmejobb for de fleste jenter, men nye utfordringer venter alltid på en. Wah, long story. 2016 var mitt mest innholdsrike år ever. Jeg opplevde så mye! Gleder meg til fortsettelsen, og vil gjerne ta dere med. 

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil få ut av det her, men jeg har et lite behov for å bare dele noe på en måte. Jeg flyttet over hit uten å ta med meg hverken familie eller venner fra hjembyen, så det å kunne skrive litt her og forsvinne inn i min egen lille verden og å ha noe å holde på med utenfor jobb ser jeg på som noe positivt. Nå skal jeg rydde leiligheten. Vi skrives! 

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits