En tur som ikke gikk helt som planlagt

Hei!

I går hadde jeg den koseligste søndagen jeg har hatt på så lenge jeg kan huske. Tre gode kolleger og gode venninner av meg fra jobben hadde planlagt å ta en tur over til Sverige for å kjøpe inn litt mat, godteri og nødvendigheter. Været var upåklagelig og temperaturen var det heller ikke noe å si på! Det var en sann glede å ta Bastø båten over. 


Hvor vakkert?

Tilbake til overskriften- turen var så fin som det går an å bli, men det med plass i den lille, søte bilen til Ida feilberegnet vi så mye som det var mulig. Vi kjørte hennes bil fra Tønsberg og over, men i Sarpsborg tok vi pappa sin bil til Sverige og tilbake igjen. Det var altså et trippelt så stort bagasjerom vi fylte opp, i forhold til det bagasjerommet vi faktisk skulle frakte maten i hjem med båten. Jeg og Marie satt i baksetet med sikkert 18 bæreposer, samt fryseposer med mat over oss. Det var stablet mat fra gulv til tak. Vi hadde latterkrampe hele veien fordi det hele var så komisk. 

 Processed with VSCO with a6 presetJeg skal leve lenge på denne dagen. Hahaha. Nå befinner jeg meg hos faren til samboeren min, og vi skal være her i et par netter for å passe hunden hans. Elsker å være her ute ved vannet. Vi skrives! 

Én kommentar Skjul

mallows

03.04.2017 kl.21:30

harryhandel er det beste haha

Skriv en ny kommentar

hits