Jeg befant meg i...........

Malaga! Haha, hvor deilig? Bråbestemte meg for å reise ned til leiligheten en tur da jeg fikk muligheten. Fikk heldigvis fri fra jobb også, så det resulterte i ei veldig fornøyd jente. Jeg føler at en stor del av oppveksten min har foregått her, jeg har vært her uendelig mye da morfaren min har leilighet her. Når jeg blir eldre skal jeg også ha leilighet i dette området, dette steder betyr virkelig mye for meg. Jeg har et par mennesker jeg har blitt kjent med her nede gjennom også, og det er like koselig å komme tilbake hvert eneste år når jeg blir møtt med positivitet. Lykke♥

Internett i Spania ble ikke noe problem det, men det at jeg hadde glemt pc-laderen min var jo bare helt.....ja. Ikke er jeg overrasket, jeg pakket 15 minutter før jeg skulle avgårde. Men, tidenes tur ble det. Jeg og onkelen min storkoste oss, og ferien var upåklagelig. Jeg har shoppet masse, kost meg med gåturer i solen og reist rundt i de forskjellige byene jeg pleier å besøke. Det har vært sol så og si hver dag, men ikke full sol og blå himmel som tilsier strandvær. Var på stranden èn dag. Men 20-25 grader all day. 


Altsååå, verdens fineste og beste sted. Anbefaler alle å dra til Malaga. Du får både strand og by-liv i ett, i en slags gammel og litt romantisk versjon. Sikkert en mye billigere og forenklet reise enn til Paris......... Hahaha. Jeg vil tilbake, og det skal jeg allerede om tre uker. IIIIIK!

Jeg er nødt til å vise dere noen av innkjøpene litt seinere, har blant annet kapret meg to råkule jakker. 
Vi skrives. 

 

2 kommentarer Skjul

Victoria

29.04.2017 kl.14:12

Så fine bilder :)
Susanne Tjernes

30.04.2017 kl.17:45

Victoria: Takk:)))

Skriv en ny kommentar

hits